Kino4ua.com
PG

Битва за планету мавп

Рік:
Ор. назва:
Battle for the Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Дж. Лі Томпсон
Тривалість:
01:33:26
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Битва за планету мавп – останній фільм з циклу стрічок про розумних приматів, які були створені на основі книги П’єра Буля. У суспільстві мавп, як і у людей, є свої порядки, закони, правила, навіть політика. Горили, наприклад, займають сторону авторитаризму, а от шимпанзе дотримуються демократичних поглядів. Між ними виникає протистояння, потім ворожнеча, а далі починається справжня війна. Поступово вона набуває таких масштабів, що починає загрожувати не лише тій території, де живуть дійові особи, а всій планеті. Звичайні люди більше не є володарями світу, замість них керують подіями розумні примати, тому і воюють вони жорстоко. І якщо вчасно не зупинитись, ситуація може стати катастрофічною. Та сторони, які ведуть боротьбу, схоже, не розуміють, що можуть винищити самі себе, якщо не змінять поведінку. То яким же буде фінал битви? ©Kino4ua Битва за планету мавп 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?