Kino4ua.com
PG-13

Джекіл і Гайд

Рік:
Ор. назва:
Jekyll & Hyde
Країна:
Великобританія
Режисер:
Девід Вікс
Тривалість:
01:36:25
Переклад:
Українська мова Старий Майстер | Двоголосий закадровий
Джекіл і Гайд – жахастик, дія якого відбувається у 1889-му році на території Лондона. Генрі Джекіл – вчений, який проводить незвичні експерименти. Та всі його знання не рятують дружину від смерті. Жінка помирає від запалення легень, а чоловік, трохи погорювавши, вирішує знову одружитись. Цього разу його обраницею стає невістка, але задум не вдається втілити у життя, оскільки дівчині забороняють навіть спілкуватись з Джекілом. Та невдачі у особистому житті не зупиняють професійну діяльність чоловіка. Він продовжує проводити досліди і одного разу виготовляє таку сироватку, яка здатна відкривати нові сторони особистості. Випробувати її герой вирішує на собі, і це призводить до несподіваних наслідків. Починає проявлятись його темна сторона, навіть звіряча. Вона йому дуже не подобається, але ця тваринна натура надто сильна… ©Kino4ua Джекіл і Гайд 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?