Kino4ua.com
R

Доктор Джекіл та містер Гайд

Рік:
Ор. назва:
Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Країна:
Великобританія
Режисер:
Моріс Філліпс
Тривалість:
01:36:51
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Доктор Джекіл та містер Гайд – британська версія історії про талановитого ученого, який винайшов «ліки», здатні звільняти істинну тваринну натуру у кожній людині. От тільки результат такого експерименту не надто радує його автора. Генрі Джекіл давно працював над створенням оригінальної сироватки, яка знімає моральні блоки, що стримують людину і не дають їй показувати свою темну сторону особистості. А коли йому вдалось досягти бажаного, то випробовувати речовину чоловік вирішив на собі. Так з’явився містер Гайд. Тільки от головний герой не розуміє, що це просто інша його сторона – страшна. У нього починається роздвоєння особистості, і поки Гайд вбиває людей, Джекіл хоче здатись поліції. Але злочинець добре розуміє, що їх чекає смертна кара, тому намагається взяти розум доктора під свій контроль. Починається протистояння двох особистостей в одній людині… ©Kino4ua Доктор Джекіл та містер Гайд 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?