Kino4ua.com
PG-13

Ремінісценція

Рік:
Ор. назва:
Reminiscence
Країна:
США
Режисер:
Ліза Джой
Тривалість:
01:56:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ремінісценція – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться військовий у відставці Нік Банністер. Чоловік має не лише великий досвід життєвий і професіональний, а ще й унікальну здібність проживати разом з іншими людьми їхні спогади. Будь-хто може до нього звернутись, щоб згадати той чи інший момент з життя, отримати важливу інформацію, або ж просто пережити ще раз приємну подію. Цією роботою Нік був захоплений, але несподівано у його життя увірвалась красуня Мей, яка полонила серце суворого вояки. Вона відкрила йому заново світ пристрасті, любові, романтики. І все це було прекрасно, але завершилось дуже несподівано. Мей одного дня зникла, а причиною тому була правда про її минуле, яка несподівано відкрилась. Нік про це дізнався через спогади чергового клієнта, у яких побачив, чим насправді займалась його кохана Мей… ©Kino4ua Ремінісценція 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?