Kino4ua.com
R

Керрі

Рік:
Ор. назва:
Carrie
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Карсон
Тривалість:
02:12:12
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Керрі – трилер, знятий за однойменною книгою Стівена Кінга. У центрі сюжету знаходиться дівчина, яка виховувалась у релігійній родині. Її мати була фанатично релігійною жінкою, тому і доньку змушувала дотримуватись суворих правил. Дівчинка не отримувала вдома тієї ласки, любові і уваги, яких потребувала, і це робило її життя нещасним. У школі друзів у Керрі не було, а от тих, хто над нею знущався, вистачало. Тиха, скромна дівчина терпіла приниження і жорстокі жарти від однолітків, стримуючи емоції. Людям могло здаватись, що вона нічого й не відчуває, бо школярка не давала реакцій, але насправді у ній накопичувались гнів і образа на кривдників. Вона й сама цього не могла передбачити, але одного дня усі ці емоції вилились назовні. Кожен, хто колись її ображав, мав отримати справедливе покарання, і зупинити Керрі неможливо… ©Kino4ua Керрі 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?