Kino4ua.com
R

Адреналін: Висока напруга

Рік:
Ор. назва:
Crank: High Voltage
Країна:
США
Режисер:
Марк Невелдін
Тривалість:
01:36:27
Переклад:
Українська мова AdiozProduction | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Адреналін: Висока напруга – гостросюжетна стрічка, сюжет якої починається з того, що Чев Челіос, центральний персонаж, падає з величезної висоти, а потім його доставляють у лікарню. Та ніхто не збирається його реанімувати, а лікарям просто потрібні його органи, які вціліли. Починають вони з серця. Його вирізають, щоб пересадити іншому чоловікові, а у груди Чева ставлять штучне серце на батарейках. Та далі відбувається те, чого навіть досвідчені хірурги ніколи не бачили. Челіос прокидається, починає буянити, а потім силою вибиває з лікаря правду про те, де ж знаходиться його рідне серце. Але повернути орган не так просто, враховуючи, що його механічне серденько швидко розряджається. Підзарядити його можна дозою адреналіну, але ненадовго. Якщо заряд закінчиться, Челіос помре, а він цього точно не хоче. Та чи встигне він повернути своє серце? ©Kino4ua Адреналін: Висока напруга 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?