Kino4ua.com
R

Виходу немає

Рік:
Ор. назва:
No Escape
Країна:
США, Таїланд
Режисер:
Джон Ерік Даудл
Тривалість:
01:43:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Виходу немає – трилер про звичайну родину, яка несподівано опинилась у небезпечній ситуації у незнайомій країні. Американський інженер Джек прибуває разом з родиною у невідому йому азіатську державу, де йому запропонували хорошу роботу з великими перспективами. Ще в аеропорту чоловік встиг познайомитись з одним британцем, який добре знайомий з місцевими традиціями і порядками. Він навіть пропонує свою допомогу, яка вже невдовзі стане у нагоді героям. Коли родина прибуває у готель, чоловіка і дружину дивує той факт, що телефони, інтернет і телебачення не працюють. Виявляється, місцеві жителі обурені умовами, у яких вимушені жити, тому влаштовують мітинги. Ситуація виходить з-під контролю, коли прем’єр-міністра вбивають, а поліція не може впоратись з ситуацією. Навколо починається хаос, посеред якого опиняється родина Джека… ©Kino4ua Виходу немає 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?