Kino4ua.com
R

Максимальне прискорення

Рік:
Ор. назва:
Maximum Overdrive
Країна:
США
Режисер:
Стівен Кінг
Тривалість:
01:38:21
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Максимальне прискорення – історія про те, які наслідки для людей може мати звичайне космічне явище. Коли повз Землю пролітає комета, на планеті починають відбуватись дуже дивні і неочікувані події. Якщо до цього люди спокійно жили і користувались різною технікою, гострими предметами, то тепер ті пристрої, які їм допомагали, стали загрозою для життя. Техніка почала виходити з ладу, комп’ютери припинили роботу, а газонокосарки почали різати не траву, а своїх власників. Та найгірше, що автомобілі припинили слухатись водіїв. Тепер гігантські вантажівки самі вирішують, куди їм їхати, і якщо на шляху трапиться якась людина, вони не зупиняться, і ніхто інший їх зупинити теж не зможе. Схоже, тепер цим махінам потрібен не бензин, а людська кров. Якщо так буде й далі, то світ просто потоне у хаосі, який починається навколо… ©Kino4ua Максимальне прискорення 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?