Kino4ua.com
R

Та, що породжує вогонь

Рік:
Ор. назва:
Firestarter
Країна:
США
Режисер:
Марк Л. Лестер
Тривалість:
01:54:20
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Та, що породжує вогонь – містична історія про маленьку дівчинку з дорослими здібностями. Чарлі всього вісім років, вона ще дитина, але у той момент, коли починає на когось з якоїсь причини сердитись, перетворюється на фурію, здатну спопелити лише поглядом. Ні, це не образний вислів – юна героїня дійсно може на щось поглянути з гнівом, і тоді воно загорається. Це називається пірокінез, а дісталось їй таке уміння від батька, який має телепатичні здібності. Про незвичну дівчинку дізнаються представники спецслужб, які вирішують взяти її під свою варту, а якщо знадобиться – убити. Декому здається, що Чарлі занадто небезпечна для людства, оскільки невідомо, чого від неї можна очікувати. Дитину викрадають, але в процесі доводиться вбити її маму. Батько розлючений і наляканий, бо не зміг захистити доньку. Та насправді Чарлі і сама за себе здатна постояти… ©Kino4ua Та, що породжує вогонь 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?