Kino4ua.com
R

Необхідні речі

Рік:
Ор. назва:
Needful Things
Країна:
США
Режисер:
Фрейзер Кларк Хестон
Тривалість:
02:00:10
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Необхідні речі – саме так називається нова крамничка, яку відкрили у містечку з назвою Касл Рок. Тут продається дуже багато всього такого, що може знадобитись людині у різних ситуаціях, а найголовніше те, що коштують ці речі значно дешевше, аніж у інших магазинах. Та є один нюанс – за остачу ціни покупець має зробити щось погане якійсь іншій людині. Таке правило встановив хазяїн. Мешканці на це погоджуються, спокушаючись можливістю зекономити трохи грошенят, але не розуміють, що власними руками перетворюють своє місто на справжнє пекло, де панує жорстокість. Починаються убивства, бійки, інші злочини…люди себе вже не контролюють. І лише місцевий шериф нічого не хоче, йому ні з ким не потрібно зводити рахунки, тому він не ведеться на провокації. Та чи зможе він власними силами зупинити кримінальний хаос, який вже почався навколо? ©Kino4ua Необхідні речі 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?