Kino4ua.com
PG

Попелюшка

Рік:
Ор. назва:
Cinderella
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Кей Кеннон
Тривалість:
01:53:15
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Попелюшка – сучасна версія відомої казки, дія якої відбувається у нашому часі. У центрі сюжету знаходиться чарівна дівчина з іменем Елла, у якої великі і серйозні плани на майбутнє. Та на відміну від інших дівчат свого віку вона не мріє про кохання з ідеальним хлопцем, а хоче спочатку реалізуватись у професійному плані. У неї вже навіть є конкретний бізнес-план і ідея відкрити власне ательє, де будуть шити гарний одяг. А от принц Роберт якраз хоче знайти достойну дівчину і створити з нею родину. Коли він бачить Еллу, то одразу розуміє, що це та, хто йому потрібна. Тільки герой не хоче одразу показувати, хто він насправді, тому робить вигляд, що живе простим життям. А ще він купує сукню у Елли, яка торгує на базарі одягом, а потім запрошує її на бал. Для дівчини це чудова можливість завести корисні знайомства і продемонструвати свій талант, але не тільки… ©Kino4ua Попелюшка 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    4 жовтня 2021 22:41
    + 0 -
    класний мюзікл. Суперова казка. На таких казках треба виховувати дітей, а не на тих, де дівчата чекають принця, а хлопці шукають тупеньких барбі.