Kino4ua.com
R

Останні лицарі

Рік:
Ор. назва:
Last Knights
Країна:
Великобританія, США, Корея Південна, Чехія
Режисер:
Казуакі Кірія
Тривалість:
01:55:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Останні лицарі – бойовик, дія якого відбувається у вигаданому середньовіччі. Лицарі захищають свою імперію, і ніхто не звертає увагу на колір шкіри чи титул воїна, тут головне, аби він був відважним і вірним. Барток – розумний і мудрий правитель, який керує великою територією, а Рейден – його вірний помічник. Оскільки у Бартока немає синів, які б стали його спадкоємцями, передати титул і владу він збирається Рейдену. Але ситуація загострюється, коли зі столиці прибуває посланець від самого імператора. Хоч і не прямо, але він говорить про те, що правитель має дати хабар міністру. Звісно, лорд Барток відмовляється це робити, за що платить дуже високу ціну – втрачає землі і власне життя. Рейдена і солдатів, які служили лорду, виганяють з їх території, але герой не готовий з таким положенням миритись. Він буде мститись за себе і за Бартока… ©Kino4ua Останні лицарі 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?