Kino4ua.com
R

Агент 117: Каїр, шпигунське лігво

Рік:
Ор. назва:
OSS 117: Le Caire, nid d'espions
Країна:
Франція
Режисер:
Мішель Хазанавічус
Тривалість:
01:39:10
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Агент 117: Каїр, шпигунське лігво – пригодницький бойовик, дія якого відбувається у 50-х роках минулого століття десь у Каїрі. Представникам французьких спецслужб стає відомо, що у Єгипті зібралась велика кількість шпигунів з усього світу. Поки що ніхто не розуміє, чому агенти зібрались саме тут, але для цього має бути вагома причина. Фукуа, колишній король, а також його люди поводяться дещо дивно, і це теж викликає занепокоєння. Можливо, розібратись у тому, що відбувається, зможе французький шпигун Юбер Боніссер де ля Бата, більш відомий під кодовим ім’ям Агент 117. Цей привабливий і винахідливий чоловік любить ризиковані пригоди і гарне життя, але він не завжди правильно розуміє, хто друг, а хто ворог. На місці у нього будуть помічники – британський агент і одна дама-оперативниця. Ще й мстиві вороги активізуються… ©Kino4ua Агент 117: Каїр, шпигунське лігво 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?