Kino4ua.com
R

Агент 117: Місія в Ріо

Рік:
Ор. назва:
OSS 117: Rio ne répond plus
Країна:
Франція
Режисер:
Мішель Азанавічус
Тривалість:
01:36:05
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Агент 117: Місія в Ріо – шпигунська комедія, яка розповідає про нові пригоди імпозантного секретного агента з довгим іменем Юбер Боніссер де ля Бат. Цього разу чоловікові доведеться звикати до зовсім іншого імені, оскільки його відправляють у Бразилію для виконання чергового важливого завдання. Тепер героя зватимуть Паскаль, а задача його полягатиме у тому, щоб викрасти мікрофільм, захований у тілі іншої людини. Будуть у центрального персонажа і нові напарники, які допомагатимуть у цій справі. Долорес Кулешова – приваблива жінка, яка служить в ізраїльській армії, а Генріх фон Зіммель – син амбіційного нациста, який не підтримує батька у його намірах і ідеях. Агент 117, як і завжди, буде поводитись екстравагантно і самовпевнено, чим лише заважатиме у роботі, але змінюватись він не збирається. Чомусь чоловік геть не думає про наслідки своїх дій, і це призводить до нових проблем… ©Kino4ua Агент 117: Місія в Ріо 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?