Kino4ua.com
R

Кохання з першого погляду

Рік:
Ор. назва:
Two Night Stand
Країна:
США
Режисер:
Макс Ніколс
Тривалість:
01:26:24
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Кохання з першого погляду буває? Можливо, але головна героїня у цьому сумнівається, бо її досвід стосунків з хлопцем закінчився розбитим серцем. Меган закінчила навчання у медичному університеті, але тепер ніяк не може знайти своє місце під сонцем. На роботу влаштуватись не вдається, з бойфрендом розійшлась, вона не розуміє, що робити далі. Бажаючи допомогти їй розважитись, краща подруга запрошує Меган на вечірку. Але легше героїні не стає, бо там вона бачить свого колишнього коханого з новою обраницею. У відчаї дівчина вирішує, що просто знайде собі коханця на одну ніч. Такого вона ще не робила, але готова спробувати. Меган і уявити не може, які пригоди її чекають. Завдяки сайту знайомств з кимось симпатичним у ліжку вона дійсно опиниться, та чи дійсно це буде короткочасний зв'язок? І як на хід подій вплинуть погодні умови у Нью-Йорку? ©Kino4ua Кохання з першого погляду 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?