Kino4ua.com
R

Хребет диявола

Рік:
Ор. назва:
Shookum Hills
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бред Паркер
Тривалість:
01:29:42
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Хребет диявола – історія про групу молодих любителів гострих відчуттів і екстремальних пригод, які люблять досліджувати закинуті місця. Цього разу вони зацікавились колишнім шахтарським містечком, яке вже десять років стоїть безлюдним, оскільки після аварії, яка там сталось, шахту закрили, а люди просто виїхали. Про це місце розповідають чимало страшних історій, у які головні герої не дуже вірять. Вони хочуть особисто все перевірити, щоб переконатись, що події минулого не були пов’язані з дією якихось надприродних сил. Першою проблемою став пошук селища, оскільки на картах його вже не позначають. Діставшись до місця, герої знайшли і ту саму шахту, де сталась трагедія багато років тому. Їм цікаво було там походити, все роздивитись, але ніхто і уявити не міг, що такими діями пробудить справжнє зло, яке потім відкриє на непроханих гостей полювання… ©Kino4ua Хребет диявола 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?