Kino4ua.com
PG-13

Спадкоємці 3

Рік:
Ор. назва:
Descendants 3
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортега
Тривалість:
01:46:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Спадкоємці 3 – ще одна частина фентезійної історії про дітей лиходіїв, які перевиховались і стали добрими героями. Колись вони жили на острові, а потім їх запросили у королівство Орадон, де вони побачили, що можна жити краще і щасливіше. Перейшовши на бік добра, юні герої захотіли допомогти змінити життя і своїм колишнім друзям, які залишились на острові. Це благородна справа, але не все йде за планом. У той самий день, коли підлітки мали забирати дітей і везти у королівство, яке стало їм новим домом, події почали розвиватись несподіваним чином. Ситуація вийшла з-під контролю, а найгірше, що у той момент, коли герої намагались покинути Загублений острів, пошкодився захисний бар’єр, який розділяв дві території. Королівство опинилось у серйозній небезпеці, але юні захисники зроблять усе можливе, щоб його врятувати… ©Kino4ua Спадкоємці 3 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?