Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гра пам'яті

Рік:
Ор. назва:
Backtrace
Країна:
США
Режисер:
Брайан А. Міллер
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Гра пам'яті – кримінальна історія з Сильвестром Сталлоне у головній ролі, у якій розповідається про злочинця і наслідки його дій. Сайкс разом з подільниками влаштував зухвале пограбування інкасаторського конвою, але бандити не знали, що поліція на них вже чекає, тому і не очікували, що доведеться вступити у сутичку з правоохоронцями. В результаті бійні напарники Сайкса загинули, а він лишився живим, але потрапив за грати. Йому присудили великий термін, і права оскаржувати рішення він не мав. Але на цьому історія не закінчилась, оскільки поліцейським потрібно було повернути вкрадені гроші, а вони ніяк не могли їх знайти. Без допомоги Сайкса тут не обійтись, але біда у тому, що чоловік частково втратив пам'ять. І тоді на ньому вирішують випробувати ще не досліджений препарат, який ніби має витягти з глибин свідомості потрібні спогади… ©Kino4ua Гра пам'яті 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?