Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Маппети - Особливо небезпечні / Маппети у розшуку

Рік:
Ор. назва:
Muppets Most Wanted
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Бобін
Тривалість:
01:47:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Маппети у розшуку – сімейна комедія, у якій будуть і пригоди, і музика, і навіть трохи криміналу. А розповідається у цій історій про ляльок, які давно вже відомі у світі. У них заплановано турне по країнам Європи, але менеджером лялькових артистів став чоловік, у якого власні наміри, тільки про це ніхто не знає. А поки Маппети готуються до виступів, у Росії втікає з-під варти небезпечний злочинець, який дуже схожий на Керміта. Зовні вони просто як брати-близнюки, і лише родимка над губою, яка є у втікача, видає їх відмінність. І що ж вирішує Констянтин? Звичайно, він зробить так, щоб жабеня Керміта прийняли за нього і заарештували. От і виходить, що злочинець займає місце артиста у колективі, а сам зелений шоумен потрапляє у ГУЛАГ. Дивну поведінку «Керміта» колеги помічають, але не надають цьому потрібного значення, а у цей час Констянтин вже готує нові злочини… ©Kino4ua Маппети - Особливо небезпечні / Маппети у розшуку 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?