Kino4ua.com
480p
PG-13

Маленькі жінки

Маленькі жінки – мелодраматична кінострічка, яка вийшла на екрани ще у далекому 1933-му році, щоб розповісти глядачам про життя одного сімейства, у якому підростають самі доньки. Події відбуваються у період громадянської війни, яка розгорілась у Штатах. У одному домі живуть сестри Бесс, Мег, Джо та Еммі. І хоч навколо відбуваються події страшні і жорстокі, дівчата намагаються залишатись оптимістками і вірити у те, що всі жахіття невдовзі закінчаться. А ще вони чекають повернення батька, який також пішов на фронт, як і більшість чоловіків у країні. А поки що порядок у домі підтримує мати, яка доньок своїх дуже любить. Звісно, їй нелегко справлятись з усіма проблемами, але поруч є люди, які можуть у разі необхідності допомогти. Мова йде про містера Лоуренса і його онука Лорі, які живуть по сусідству. Але ніхто з них не знає, які випробування попереду. ©Kino4ua Маленькі жінки 1933 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?