Kino4ua.com
PG

Маленькі жінки

Рік:
Ор. назва:
Little Women
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джилліан Армстронг
Тривалість:
01:55:23
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Маленькі жінки – це розповідь про дорослішання дівчат, які народились у простій і люблячій родині. Сестри Марч живуть з батьками у маленькому містечку Конкорд, що у штаті Массачусетс. Їй четверо, вони різного віку, але всі між собою дружні. Так стається, що героїні вимушені деякий час жити без чоловічої уваги і підтримки, оскільки у країні йде громадянська війна, тому батька забрали на фронт. А дівчата разом з мамою залишились вдома. Поки у зовнішньому світі відбуваються важкі події, кожна з юних героїнь переживає свої етапи дорослішання. У когось вже перша закоханість, хтось плекає надії на щось прекрасне, а комусь доводиться проходити через біль розчарування і розбитих мрій. У маленьких жінок формується погляд на життя, вони вчаться самостійності, стають сильнішими, серйознішими і дорослішими під впливом обставин. ©Kino4ua Маленькі жінки 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?