Kino4ua.com
R

Гори і каміння

Рік:
Ор. назва:
The Ottoman Lieutenant
Країна:
Туреччина, США
Режисер:
Джозеф Рубін
Тривалість:
01:46:12
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Гори і каміння – військова драма, події якої розгортаються на фоні Першої Світової війни. У центрі сюжету знаходиться американка Лілі, яка працює медсестрою у звичайній лікарні. Їй здавалось, що у житті перспектив немає з такою роботою, але після лекції доктора Грешема, на яку вона потрапила, героїня надихнулась ідеєю працювати волонтером. Вона дізналась, що є чимало бідних людей, які потребують допомоги, і вирішила, що повинна їх рятувати. Разом з доктором Лілі їде у бідне село, де стоїть маленька лікарня. Грешем і Лілі багато часу проводять разом, лікуючи людей, і це їх зближує. Чоловік закохується у героїню, але приховує свої почуття. А сама Лілі тим часом звертає увагу на іншого – турецького офіцера Ісмаїла Велі. Утворюється своєрідний любовний трикутник, але який з його «кутів» стане в кінцевому результаті зайвим? ©Kino4ua Гори і каміння 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?