Kino4ua.com
PG-13

Очі Змії: Початок Джі.Ай.Джо

Рік:
Ор. назва:
Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Країна:
Канада, США
Режисер:
Роберт Швентке
Тривалість:
02:01:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Піфагор
Очі Змії: Початок Джі.Ай.Джо – фантастичний бойовик, який розповідає про персонажа, здатного впоратись із завданням будь-якої складності. Він дуже загадковий, спритний, сильний, швидкий, носить чорний одяг, ні з ким не розмовляє, а обличчя приховує за маскою, яку ніколи не знімає. Це Снейк Айз, якого вважають найкрутішим учасником команди Джі.Ай.Джо. Але його небажання розмовляти лише додає уваги, бо кожен хоче зрозуміти, чому він мовчить чи що приховує. Але головний герой звик бути сам, спілкування він не шукає. Він просто виконує свою роботу, навіть не здогадуючись, що лідер команди може бути не такою вже й хорошою особою. Життя підкидає Айзу таке випробування, коли він повинен зробити доленосний для себе вибір. І тут вже варіантів небагато – або він виконує складне завдання, або назавжди руйнує свою репутацію… ©Kino4ua Очі Змії: Початок Джі.Ай.Джо 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?