Kino4ua.com
PG-13

Шрек: Страшилка

Рік:
Ор. назва:
Thriller Night
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шон Бішоп, Гарі Труздейл
Тривалість:
00:05:06
Переклад:
Українська мова UkrVoiceTeam | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Шрек: Страшилка – короткометражний мультик про персонажа, який багатьом встиг полюбитись, присвячений Геловіну. Це дуже страшна (має бути), але одночасно смішна історія, яка починається з того, що у Шрека псується настрій. Просто цей велетенський зелений огр майже як дитина, бо любить різні жахастики, особливо у таке свято. Але він розуміє, що нічого цікавого цього разу його не чекатиме. Це героя дуже засмучує, а коли він сумний, то дружина і друзі теж стають невеселими. Хоча Кіт у чоботях, Фіона і Віслюк всіляко намагаються його розрадити, нічого не допомагає. Вирішує Шрек трохи розвіятись, тому йде на прогулянку. Він вже і не сподівається, що справи покращаться, але життя підкидає свої сюрпризи. Шрек несподівано потрапляє у вир неймовірних подій. Це просто якийсь жах наяву. Схоже, це саме те, про що головний герой так мріяв… ©Kino4ua Шрек: Страшилка 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?