Kino4ua.com
PG

Гучний дім. Фільм

Рік:
Ор. назва:
The Loud House
Країна:
США, Іспанія, Великобританія, Мексика
Категорія:
Режисер:
Дейв Нідхем
Тривалість:
01:23:40
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Гучний дім. Фільм – повнометражна анімаційна стрічка, у якій розповідається про пригоди великого сімейства. Лінкольн Лауд – хлопець, у якого вдома аж десять сестер. Це справжнє жіноче царство, у якому він вже звик жити, хоч це і важко. Про який там спокій може йти мова, коли в одному домі мешкає така кількість людей?! І одного разу уся ця орава дітей разом з батьками відправляється у мандрівку. Родина їде у Шотландію, навіть не підозрюючи, що це буде знакова, навіть доленосна поїздка. Справа у тому, що на місці Лауди дізнаються, що вони є нащадками одного знатного роду, а найцікавіше, що їм у спадок переходить ціле шотландське королівство. До такої новини ще треба звикнути. Мабуть, це цікаво – жити у власному королівстві і відчувати себе царською особою. Але не все так просто і весело. Нових проблем героям все одно не уникнути. ©Kino4ua Гучний дім. Фільм 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?