Kino4ua.com
PG

Різдвяний шректакль віслюка

Рік:
Ор. назва:
Donkey's Christmas Shrektacular
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Уолт Дорн, Раман Хуей
Тривалість:
00:07:47
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Різдвяний шректакль віслюка – кумедний мультик про кращих друзів, які чекають Різдво і знаходять самі собі цікаве заняття. Свято вже на носі, тільки щось настрій у героїв не найкращий. Усі зібрались у закладі з назвою «Зелене яблуко», щоб відсвяткувати головне зимове свято, а морди і обличчя у присутніх геть сумні. З таким настроєм ніякого Різдва бути не може. Дивлячись на це все, Віслюк вирішує взяти ситуацію у свої руки, тобто у копита, і вигадує розвагу – пісенний конкурс. Учасниками стануть усі гості, а співати вони будуть, звісно ж, колядки та інші різдвяні пісні. Це означає, що звучатимуть найвідоміші і найулюбленіші мелодії, а Шрек з Фіоною, Кіт у чоботях, огри та інші герої розважатимуться на повну. Буде весело, музично, гучно і по-домашньому затишно. А хто ж стане найкращим різдвяним співаком, покаже змагання. ©Kino4ua Різдвяний шректакль віслюка 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?