Kino4ua.com
PG

Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!

Рік:
Ор. назва:
The Pig Who Cried Werewolf
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ґері Троусдейл
Тривалість:
00:06:24
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака! – коротенький мультик, у якому розповідається незвичайна історія про відомих героїв. У центрі сюжету знаходяться ті самі троє поросят, про яких усі знають ще з дитинства. Тільки тепер вони живуть у сучасному світі, а по сусідству від них поселяється вовк. Коли хрюнделі про це дізнаються, їм стає навіть цікаво поспостерігати за новим сусідом. Один з братів починає слідкувати за вовком, і те, що він бачить, викликає не просто здивування, а справжній шок. Виявляється, що це не просто вовк, а перевертень, який вночі, потрапивши під місячне світло, перетворюється на…товстеньку жіночку, яка вже не може похвалитись молодістю і красою, але її кулінарні здібності заслуговують поваги. От тільки для поросят це не дуже добре, бо ця вовко-дама дуже любить готувати щось смачненьке зі свинини… ©Kino4ua Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака! 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?