Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Час

Рік:
Ор. назва:
Old
Країна:
США
Режисер:
М. Найт Ш'ямалан
Тривалість:
01:48:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Що може бути краще відпочинку на затишному, захищеному пляжі, схожому на шматочок раю на землі? Так думали численні туристи, коли прибували в тропічну країну і знаходили прекрасний пляж, оточений густою рослинністю, прихований від сторонніх очей з кришталево чистою блакитною водою. Туристи весело плескалися в теплому океані, вирішивши провести тут не один день. Чого не підозрювали герої фільму "Час", так це того, що пляж зберігає свої секрети. Він населений потойбічними духами, які висмоктують життєві сили з людей, перетворюючи їх за один день в старих, які до ночі вмирають. Коли на пляжі стали накопичуватися мертві тіла, вибухнув скандал … ©Kino4ua Час 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    2 жовтня 2021 05:30
    + +1 -
    Задумка класна, а фільм повне дешеве гімно