Kino4ua.com
R

Це було у липні/ Сонце ацтеків

Рік:
Ор. назва:
In July / Im Juli
Країна:
Німеччина, Туреччина
Режисер:
Фатіх Акін
Тривалість:
01:35:52
Переклад:
Українська мова AniUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Головний герой художнього фільму «Це було у липні/ Сонце ацтеків» - молодий викладач Даніель живе звичайним, нудним життям в якому немає ні любові, ні пригод, а лише робота. Одним словом нічого цікавого. Після закінчення чергового навчального року Даніеля чекає тривала відпустка, який, як завжди, він проведе в місті, знемагаючи від літньої спеки. Але хлопець сам не очікував, що похід на блошиний ринок дуже сильно змінить його життя.

Після покупки стародавнього перстню з символом ацтеків, який дарує власникові щастя, Даніель зустрічає чарівну турецьку дівчину Мелек, з якою проводить дивовижний вечір і ніч. Але красуня змушена повернутися додому в Стамбул. Розуміючи, що Мелек і є та дівчина, яка йому потрібна Даніель відправляється слідом за нею. Компанію в тривалій автомобільній подорожі через всю Європу хлопцеві складе знайома дівчина Юлі. Попереду молодих людей чекає безліч самих неймовірних пригод! ©Kino4ua Це було у липні/ Сонце ацтеків 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?