Kino4ua.com
PG

Спогади про Марні

Рік:
Ор. назва:
Omoide no Marnie / When Marnie Was There
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хіромаса Йонебаяші
Тривалість:
01:39:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У сюжеті аніме «Спогади про Марни» юна дівчинка Анна Сасакі страждає від астми, що абсолютно не додає їй радості в житті. Будучи закритою і нетовариською дівчинкою Анна не має друзів, а весь вільний час проводить за улюбленим заняттям - малюванням. Слабке здоров'я змушує батьків відправити Ганну до родичів на морське узбережжя на час літніх канікул, щоб вона поправила здоров'я. У невеликому містечку Анна знаходить старовинний особняк на мілині, а незабаром знайомиться з дівчинкою Марні з цього будинку.

Незважаючи на замкнутість і некомунікабельність, Анна стає друзями з Марни і проводить час з новою подружкою. Знайомство і дружба з Марні допомагає дівчинці інакше поглянути на світ і на своє життя. Однак Марні не просто так з'явилася в житті Анни і не просто так вона знайшла цей особняк. Ця зустріч має велике значення для життя дівчинки, але вона дізнається про це трохи пізніше. ©Kino4ua Спогади про Марні 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Леся
    Леся
    30 березня 2022 00:08
    + +2 -
    Я плакала багато плакала, але не жалкую. Ця атмосфера просто неймовірна, хотіла б побувати на місці Анни.
    Дуже рекомендую ви не розчаруєтеся
  2. Максим Руденко
    1 жовтня 2021 00:01
    + +4 -
    потрясяющий аниме фильм.  я плакал и поверте и вы будите. обязателен к просмотрю!