Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Мій маленький поні: Нове покоління

Рік:
Ор. назва:
My Little Pony: A New Generation
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Роберт Каллен, Хосе Уча
Тривалість:
01:31:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії захоплюючого мультфільму розгортається в міфічному королівстві під назвою Еквестрія, де мешкають маленькі чарівні поні. Навколо панує магія, а істоти володіють неймовірною силою, вони завжди могли відстояти інтереси країни. На даний момент все кардинально змінилося, чаклунство пропало. Конячки почали себе відчувати уразливими, вони перестали довіряти жителям. Вони ведуть усамітнений спосіб життя і не поспішають зближуватися з прекрасними представницями жіночої статі. Навколо панує страх і тривога, але Санні відрізняється від інших. Вона земна поні і завжди розраховує на те, що в світі зуміє знайти власне місце. На відміну від інших мешканців величезної країни, вони не бояться пройти через труднощі і негаразди. Їй не звикати існувати без магії, адже вона може створити диво своїми силами. Центральна героїня впевнена, що для повернення спокою і процвітання, потрібно гарненько постаратися. Для досягнення задуманого необхідно об'єднатися і спробувати протистояти тим, які хочуть отримати владу у свої руки. У непростому завданні їй допоможе новий знайомий милий і доброзичливий Єдинорог, адже його силі можна позаздрити. ©Kino4ua Мій маленький поні: Нове покоління 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?