Kino4ua.com
CCPG

Пончари. Глобальне заокруглення

Рік:
Ор. назва:
Extinct
Країна:
США, Канада, Китай
Категорія:
Режисер:
Девід Сілверман, Реймонд С. Персі
Тривалість:
01:23:59
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Мега крутий, легкий, мультиплікаційний блокбастер для всієї родини від творців "Корпорації монстрів" і "Сімпсонів".
Потрібно підготуватися до незвичайної захоплюючої розповіді про прикольних маленьких істот, які зовні нагадують пухнастого хом'ячка, який повністю проковтнув в себе цілий пончик з діркою. Ім'я цих милих створінь - Пончари. Одного разу два представника чарівних звіряток потрапляють в петлю часу і переносяться з минулого в далеке майбутнє. Тут Ор і Еду дізнаються, що їх виду не стане, так само як і динозаврів. Дізнатися про них можна буде тільки в стінах музеїв або на сторінках підручників.

Друзі вирішують змінити хід подій і, щоб це не коштувало, переписати історію. Для цього вони відправляються в саму захоплюючу у своєму житті подорож по всіх історичних епох. Хлопці зустрінуть перших печерних неандертальців, познайомляться з Чарльзом Дарвіном і Стівом Джобсом і надихнуть їх на створення геніальних теорій, побачать перетворення світу технічного прогресу, спробують смачну їжу. Очевидно, попереду хлопців чекає безліч захоплюючих, незвіданих пончарних пригод і пізнавальних знайомств. Буде дуже цікаво, здорово і весело! ©Kino4ua Пончари. Глобальне заокруглення 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?