Kino4ua.com

Дюна

Рік:
Ор. назва:
Dune
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Девід Лінч
Тривалість:
02:16:34
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Фантастичний фільм режисера Девіда Лінча «Дюна» знятий за мотивами однойменного роману Френка Герберта і розповідає про далеке майбутнє. Дії відбуваються в 10991 році. На пустельній планеті Арракис, більше відомої, як Дюна, видобувається особлива речовина - меланжевий спайс (меланжева пряність), яка допомагає навігаторам передбачити майбутнє і здійснювати подорож через простір і час. Той, хто володіє Арракисом - володіє всім Всесвітом.

Світ постійних інтриг між злісною династією Харконеннів і миролюбними Харконеннм досяг свого піку, коли імператор Всесвіту Шадді IV Корріна, передає право на добування міланжевого спайса династії Атрейдеса. Починається відкрита війна за лідерство, війна за Дюну. Син герцога Літо, Пол стає герцогом династії Атрейдес. Він йде жити в пустелю до народу фріменів і за короткий час стає їх лідером. Фрімени бачать в Полі свого рятівника, Місію, який прийшов їх звільнити від жорстоких Харконенів. Зібравши свою армію, Пол збирається звільнити Дюну від влади жорстоких Харконенів. ©Kino4ua Дюна 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?