Kino4ua.com
NC-17

Паперовий літак

Рік:
Ор. назва:
Paperovi lіtak
Країна:
Україна
Режисер:
Сергій Анашкін
Тривалість:
01:14:05
Переклад:
Українська мова Оригінал
"Паперовий літак" - це неймовірна драма, дія якої розгортається, коли в провінційне місто приїжджає злочинець по кличці Румун. Його мета - домовитися з місцевими мафіозі та перетворити містечко на базу для переправлення наркотиків. Місцевий авторитет Лихач не пускає в зграю чужаків. У бандитське протистояння виявляється втягнутий простий хлопець Паша, який вирішив покинути провінцію разом зі своєю нареченою. Паша розраховує, що його невеликих заощаджень вистачить їм на перші місяці в столиці. Але батько-п'яниця витрачає усі гроші. Щоб виконати обіцяне, хлопець погоджується на пропозицію Румуна... ©Kino4ua Паперовий літак 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?