Kino4ua.com
R

Афера по-голлівудськи

Рік:
Ор. назва:
The Comeback Trail
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джордж Ґалло
Тривалість:
01:43:11
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Макс - досить типовий продюсер, який займається виробництвом фільмів в Голлівуді. Він не гребує нічим, намагаючись залучати інвестиції з самих різних джерел. Спосіб заробітку його не хвилює, аби коштів вистачило на створення картини. Тому деякі колеги вважають продюсера з фільму «Афера по-голлівудськи» безпринципним і навіть небезпечним типом.

Одного разу Макс вплутується в угоду з великим босом мафії. Не розрахувавши сили, він втрачає отримані від нього гроші, що робить його метою номер один для найнебезпечніших злочинців. Глава кримінальної організації готовий надати Максу ще трохи часу для пошуку потрібної суми, але наслідки за зволікання можуть бути незворотними.

Обміркувавши можливі шляхи для заробітку, Макс згадує, що деякі із зірок, які знімаються в його фільмах, застраховані на круглу суму. Цих грошей йому цілком вистачить для того, щоб розплатитися з босом мафії. Тепер продюсеру потрібно знайти спосіб буквально вбити актора на знімальному майданчику, підстроївши нещасний випадок при величезному натовпі свідків. ©Kino4ua Афера по-голлівудськи 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?