Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина-павук 2

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man 2
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
02:07:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | SWEET.TV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Після подій, які були показані в першій частині цієї франшизи, пройшло вже два роки. Після того, як він став володіти надздібностями, Пітер Паркер став жити абсолютно новим життям. Але тепер він намагається привести її в порядок. Тепер Пітер живе подвійним життям: з одного боку він - самий звичайний студент, який старанно вчиться і піклується про свою тітку, з іншого - він супергерой, який кожен день рятує нові людські життя. Незабаром Пітер починає розуміти, що він вже не може тримати в секреті те, чим він займається, адже його близькі вже давно помітили всі зміни в його поведінці. Пітер, як і раніше, любить Мері Джейн. Це, мабуть, єдина людина, якій він готовий розкритися. Осборн, кращий друг Паркера, поступово віддаляється від нього. Він страждає, адже зовсім недавно він втратив свого батька. Тітка, яка краще за всіх розуміє Пітера, також зауважує щось недобре ... ©Kino4ua Людина-павук 2 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?