Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Діти дощу

Рік:
Ор. назва:
Les enfants de la pluie
Країна:
Франція, Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Філіп Леклерк
Тривалість:
01:22:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC, КІТ
Переклад:
Російською - Дубльований
"Діти дощу" (Les Enfants de la pluie). Мультфільм, знятий за романом Сержа Брюссоло "З образу дракона", завоював любов багатьох глядачів різного віку. Колись, давним-давно нашу Землю охороняв могутній дракон, але Пожирач Душ, злий демон, розрубав його на дві частини, зруйнувавши гармонію і люди розділилися на два клани - гідроси і піроси. Стихія Гідросів - вода, до якої вони прив'язані і не можуть довго перебувати далеко і існують тільки завдяки їй. Вогонь і спека для них згубні. Стихія ж піросів - вогонь, за допомогою якого вони живуть. На землі існує тільки дві пори року - час спеки і час дощів. Стихія кожного народу згубна для іншого, що поклало початок їх ворожнечі. Щоб вирішити цю проблему раз і назавжди вони оголошують війну. Головний герой мультфільму Скан, представник раси піросів знайомиться з Каллісто, дівчиною з племені ворогуючого народу і між ними спалахує справжня любов. Протилежності притягуються, і завдяки їх почуттям два воюючих племені об'єднуються для боротьби зі спільним найнебезпечнішим ворогом.
Мультфільм цікавий по багатьом параметрам - тут добро і зло, любов і зрада, смерть і небезпека. Мультфільм для всіх, не тільки для дітей. ©Kino4ua Діти дощу 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?