Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Що б ви зробили

Рік:
Ор. назва:
Would You Rather
Країна:
США
Режисер:
Девід Ґай Леві
Тривалість:
01:33:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Що б ви зробили – трилер з елементами жахастика, у центрі сюжету якого знаходиться молода дівчина на ймення Айріс. Її життя було б легшим, якби не необхідність піклуватись про брата. Хлопець важко хворіє, а на його лікування потрібні великі гроші. Суму, яка необхідна, героїні взяти немає де, але вона не може просто сидіти і нічого не робити. І тут у неї з’являється один дуже заможний знайомий. У чоловіка на рахунках мільйони, і він точно може допомогти Айріс. От і звертається вона до нього з проханням, а у відповідь отримує запрошення на звану вечерю. Здається, у цьому немає нічого підозрілого, але дівчина просто не знає, чим обернеться зустріч з багатієм. Чоловік пропонує зіграти в одну гру, але учасники, серед яких і Айріс, не підозрюють, що в процесі вона стане найстрашнішим випробуванням, яке для когось завершиться смертельно… ©Kino4ua Що б ви зробили 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?