Kino4ua.com
R

Код 8

Рік:
Ор. назва:
Code 8
Країна:
Канада
Режисер:
Джефф Чан
Тривалість:
01:38:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Код 8 – фантастичний трилер, який розповідає про життя юнака з надзвичайними здібностями. Таких як він у світі чимало, але люди стараються нікому не розповідати про свої унікальні можливості і уміння, оскільки розуміють, що їх суспільство не прийматиме. Колись таких людей використовували на благо, а потім їх просто замінили машинами, технікою, а їх послуги стали непотрібними. Влада їх і досі намагається контролювати, а простий народ боїться і чомусь зневажає. Головний герой вже відчув на собі, що це таке. У нього хворіє мама, а він ніяк не може влаштуватись на роботу, щоб заробити грошей на її лікування. Доводиться йому йти у кримінальний світ, щоб хоч там знайти підробіток. Він знайомиться зі групою злочинців, яким у нагоді стануть його здібності. Це означає, що юнакові доведеться робити щось протизаконне і втікати від поліції… ©Kino4ua Код 8 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?