Kino4ua.com
PG-13

Шумахер

Рік:
Ор. назва:
Schumacher
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ганс-Бруно Каммертонс, Ванесса Нокер, Міхаель Вех
Тривалість:
01:52:30
Переклад:
Українська мова Тарас Дудей | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Шумахер – біографічна стрічка, яка присвячена людині з великого спорту. Його ім’я відоме в усьому світі, бо це легендарний гонщик Формули-1, якого прозвали Червоним бароном. Звісно ж, мова йде про Міхаеля Шумахера, який зумів стати рекордсменом, чиї досягнення не могли перевершити до 2020-го року. Його рекорд зумів перевершити Льюїс Гемілтон, який отримав ще більше перемог на Гран-прі (95 замість 91). До певного моменту навіть здавалось, що у Формулі-1 не може бути іншого переможця, окрім Шумахера. Але у 2013-му ситуація змінилась. На жаль, Міхаель потрапив у страшну аварію, яка назавжди змінила його життя. Але мільйонам його прихильників, які живуть у різних куточках світу, цікаво дізнатись, яким було життя чемпіона і найкращого гонщика. Своїми спогадами і враженнями діляться його близькі, рідні, друзі та колеги. ©Kino4ua Шумахер 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?