Kino4ua.com
R

Біла смерть

Рік:
Ор. назва:
Great White
Країна:
Австралія, США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Мартін Вілсон
Тривалість:
01:31:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Біла смерть – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться група молодих людей. Хлопці і дівчата просто хотіли гарно провести час у приємній компанії і у якомусь гарному місці. Попереду їх чекала відпустка, і хотілось, щоб вона запам’яталась чимось цікавим і яскравим. От саме тому друзі і вирішили відправитись на фантастично прекрасний кораловий острів, який вважається безлюдним. Вони вже фантазували, як будуть ніжитись під ласкавим сонечком, купатись, просто відпочивати від метушні і роботи. Та ніхто з компанії і уявити не міг, що відпочинок завершиться, так і не почавшись. Літак, на якому герої летіли, раптово зазнав аварії, і в результаті вони опинились посеред безкрайнього океану у маленькій рятувальній шлюпці. Та найстрашніше те, що їх вже помітили величезні і голодні акули, які будь-якої миті готові схопити здобич… ©Kino4ua Біла смерть 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?