Kino4ua.com
R

Амоніт

Рік:
Ор. назва:
Ammonite
Країна:
Великобританія, Австралія, США
Режисер:
Френсіс Лі
Тривалість:
02:00:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Амоніт – біографічна драма, події якої відбуваються у 1840-х роках десь на території Великобританії. Мері Еннінг, відома жінка-вчений у світі палеонтології, живе у маленькому містечку тихим і непримітним життям. Так, свого часу вона зробила вагомий внесок у науку рідної країни, але чомусь ніхто не відмітив цієї її заслуги. Жінка не стала відомою чи багатою особою. Тепер вона тримає власну сувенірну крамничку, за рахунок якої і живе. І одного разу до неї заходить подружня пара – геолог Мерчінсон і його кохана Шарлотта. Вона в поганому стані після втрати дитини. Прислухавшись до порад лікарів, пара приїхала до моря, але Родерік змушений на деякий час залишити дружину, бо у нього запланована експедиція. Але він не хоче, щоб вона була сама, тому просить Мері скласти Шарлотті компанію. Дві жінки, які занадто сильно відрізняються, починають спілкуватись і зближуватись… ©Kino4ua Амоніт 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?