Kino4ua.com
R

Вудсток: три дні, що змінили покоління

Рік:
Ор. назва:
Woodstock
Країна:
США
Режисер:
Барак Гудман, Джеймі Ефрон
Тривалість:
01:46:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Вудсток: три дні, що змінили покоління – стрічка, яка розповість про наймасштабніший фестиваль, проведений у 1969-му році. Коли його організовували, ніхто і не уявляв, яких масштабів набуде це музичне дійство, і який вплив воно матиме на західне суспільство. У фільмі мова йтиме не про сам концерт, а про все те, що відбувалось навколо нього. Це можливість зануритись у ту атмосферу, яка тоді панувала на полі, де збирались глядачі. Дійовими особами будуть і організатори, і виконавці, і персонал, і прості люди. Особливість Вудстоку була у тому, що це був безкоштовний фестиваль, тому прийти і послухати концерт могли всі бажаючі. А таких виявилось значно більше, ніж очікували організатори і представники влади, які давали дозвіл на проведення заходу. А сам фестиваль взагалі міг не відбутись, бо кілька разів опинявся під загрозою зриву… ©Kino4ua Вудсток: три дні, що змінили покоління 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?