Kino4ua.com
PG-13

Дивне таксі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Odd Taxi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кіношіта Баку
Тривалість:
00:23:50
Переклад:
Українська мова Amanogawa | Багатоголосий закадровий
Робота в таксі є для Одокави сенсом життя. Пасажири замінюють йому сім'ю і друзів - вони відверто діляться з таксистом своїми проблемами, і мовчазному циніку Одокаві часто доводиться виступати в ролі психолога. Завдяки клієнтам він дізнається про тренди і розширює власний словниковий запас. Наприклад, один з пасажирів відкрив для нього світ вірусних публікацій, а інший - розповів, наскільки складно стати популярним коміком. Але іноді під час поїздок Одокава, сам того не бажаючи, виявляється втягнутий в дуже дивні історії. В останні дні все місто стурбоване загадковим зникненням старшокласниці. Поліцейські вважають, що таксист якимось чином пов'язаний з цією заплутаною справою. Одокава погоджується допомогти розслідуванню, яке незабаром приймає вельми несподіваний оборот. Дівчина що пропала їздила саме в його машині, і Одокава стає одним з головних підозрюваних. Крім того, якщо вірити поліції, за ним полює небезпечний злочинець з пістолетом. Тепер таксисту необхідно не тільки залишитися в живих і довести свою невинність, але і розібратися з численними секретами пасажирів, які можуть дати ключ до розгадки таємниці зниклої школярки. ©Kino4ua Дивне таксі (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?