Kino4ua.com
R

Життя після вечірки

Рік:
Ор. назва:
Afterlife of the Party
Країна:
США
Режисер:
Стівен Херек
Тривалість:
01:49:53
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Життя після вечірки – мелодраматична комедія, яка нагадує про те, що другий шанс може отримати кожен. Кейсі і Ліза познайомились ще у першому класі школи. З того моменту вони стали найближчими подругами, але з віком різниця характерів почала проявлятись яскравіше, та й спосіб життя дівчат був різним. Вони стали дорослими і їх шляхи почали розходитись. Ліза більше хотіла проводити час наодинці, а от Кейсі хотіла спілкування, особливо з чоловіками. Коли дівчата разом пішли у нічний клуб, відпочинок завершився сваркою. В результаті Ліза пішла додому, а її подруга лишилась. Що було потім – невідомо, але коли Кейсі прокинулась вона дізналась таке, від чого волосся стало дибки. З’ясувалось, що вона вже рік як померла, і тепер має бути янголом-охоронцем для людей, які ще живі. Є цілий список підопічних, і у ньому героїня бачить ім’я подруги, з якою розсварилась… ©Kino4ua Життя після вечірки 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?