Kino4ua.com
R

Винний

Рік:
Ор. назва:
The Guilty
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
01:31:06
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Винний – напружений трилер з драматичним сюжетом, центральною дійовою особою якого став колишній детектив Джо Бейлор. Після одного трагічного випадку чоловіка зняли з посади і перевели у службу порятунку, де він має приймати дзвінки від людей. Для Джо це не стало трагедією, оскільки його головне бажання і завдання – допомагати людям і захищати їх, а це можна робити і з диспетчерського крісла. От тільки випадки можуть бути різні, і одного разу головний герой стикається з доволі неординарною ситуацією. Телефонує жінка, яка говорить дивними фразами. Бейлор спершу нічого не може зрозуміти, а потім він здогадується, що її метафоричні вислови мають зміст. Так стає зрозуміло, що вона у серйозній небезпеці. Ймовірно, загрозу її життю становить колишній бойфренд, який везе перелякану дівчину невідомо куди. Чи зможе Джо їй допомогти у такій ситуації? ©Kino4ua Винний 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?