Kino4ua.com
R

Відчуй ритм

Рік:
Ор. назва:
Feel the Beat
Країна:
США
Режисер:
Елісса Даун
Тривалість:
01:49:40
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Відчуй ритм – сімейний мюзикл, який розповідає про талановиту дівчину Ейпріл, яка мріяла потрапити на Бродвей. І вона була вже за крок до реалізації свого бажання, а потім допустила помилку і провалила прослуховування. Залишатись у чужому величезному місті не було сенсу, тому героїня була змушена повернутись додому. Звісно, життя у провінції не таке цікаве і насичене, але роботу знайти можна. От і береться Ейпріл тренувати маленьких танцівниць. Вона стає хореографом дитячого колективу. Поки що її підопічні ще не володіють особливими навичками чи хоча б пластичністю, але вони хочуть взяти участь у великому танцювальному конкурсі, який буде проводитись в Атлантик-Сіті. І хоч Ейпріл точно знає, що бути вчителем – це не її призначення, вона все ж вирішує допомогти цим юним танцівницям. Перемога у змаганні – ось їх головна мета! ©Kino4ua Відчуй ритм 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Mykhaylo
    26 грудня 2021 21:44
    + +1 -
    Рекомендуємо! Дуже класний фільм для сімейного перегляду! Дякуємо.