Kino4ua.com
PG-13

Місто янголів

Рік:
Ор. назва:
City of Angels
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Бред Сілберлінґ
Тривалість:
01:54:05
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Місто янголів – романтична стрічка про почуття, яке доступне не лише людям, а і янголам також. І живуть вони не на небі, а поруч з людьми, тільки їх ніхто не бачить. Але у ті моменти, коли людям сумно, погано, боляче, коли вони у відчаї, янголи допомагають, направляють їх думки і вчинки у правильний бік. А коли хтось помирає, вони його супроводжують на небо. У кожного янгола своя благородна місія. Сет – теж янгол. Він спостерігає за людьми у лікарнях, на вулицях, у будинках, залишаючись завжди невидимим. Але ситуація змінюється, коли він бачить Меггі. Ця симпатична молода жінка працює хірургом, і під час чергової операції вона втрачає пацієнта. Її емоції, переживання, прагнення врятувати людину вражають Сета. Він вперше починає відчувати те, що називають коханням. І так йому хочеться бути з Меггі, що він готовий стати видимим. Але ж тоді Сет втратить крила. Чи готовий він до цього? ©Kino4ua Місто янголів 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?