Kino4ua.com
R

Стокгольмський синдром

Рік:
Ор. назва:
Stockholm
Країна:
Канада, США
Режисер:
Роберт Будро
Тривалість:
01:32:28
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Стокгольмський синдром – кримінальна драма, сюжет якої починається з того, що у приміщення найбільшого банку Швеції вривається американець. На голові у чоловіка ковбойський капелюх, на куртці намальований прапор, а в руках у нього вогнепальна зброя. Цей грабіжник ще недавно сидів у в’язниці, але зумів з неї втекти. Там залишився його друг Гуннар, якого він збирається теж витягти на свободу. Налаштований герой дуже серйозно. І якщо потрібно буде влаштувати переполох у країні, то він і це зробить. А поки що він просто бере у заручники людей, які знаходяться у приміщенні фінансової установи. Серед них і Б’янка. Вона працює у цьому банку, а вдома на неї чекає дитина. Як не дивно, але жінка чомусь замість переляку відчуває спершу подив, а потім навіть симпатію до злочинця, який чимось її приваблює, хоч і робить погані вчинки… ©Kino4ua Стокгольмський синдром 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?