Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Соломон Кейн

Рік:
Ор. назва:
Solomon Kane
Країна:
Чехія, Великобританія, Франція
Режисер:
М. Дж. Бассетт
Тривалість:
01:44:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Соломон Кейн – пригодницький бойовик з елементами фентезі і жахастика, створений за мотивами творів Роберта Ірвіна Говарда. У центрі сюжету знаходиться англієць Соломон Кейн, представник 16-го століття. Він солдат, який під час служби робив страшні вчинки. Раптово головний герой усвідомив, що поводився жорстоко, був просто нелюдом, і через це його душа проклята. Йому геть не хочеться потрапити у пекло після смерті, тому він береться виправити усі свої помилки і спокутувати гріхи. Заради цього Кейн дає сам собі обіцянку, що буде жити спокійно, мирно, нікому більше зла не буде приносити, а вчинки його будуть правильними і праведними. Та дотриматись слова занадто складно, особливо тоді, коли на землю спускаються темні сили – страшні і небезпечні. Соломон не може здаватись, він повинен дати ворогові відсіч за будь-яку ціну. ©Kino4ua Соломон Кейн 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?